Φόρμα αναζήτησης

Eξέλιξη με Λαβόρδε στην Ανόρθωση – Μαζί με την αποστολή στο ΓΣΠ (pic)

Mη έχοντας πλέον το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, προκειμένου να διατηρήσει το εκτός έδρας της αήττητο, η Ανόρθωση οφείλει σε ένα βράδυ από σήμερα (12/1, 19:00) να φανερώσει ψήγματα αντίδρασης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σε ένα ντέρμπι κομβικό για τη συνέχειά της στο φετινό μαραθώνιο. 

Οι κυανόλευκοι καλούνται να σταθούν όρθιοι στο άντρο των πρωταθλητών, το ΓΣΠ, με τις μόλις μια ήττα φέτος στη διοργάνωση, και να ρεφάρουν το στραβοπάτημά τους με την Αλκή Ορόκλινη, κρατώντας επαφή με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 

Αφ’ στιγμής ο Γιούργκεν Στρέπελ επέλεξε να συμπεριελάβει για τη στελέχωση της αποστολής τον Ρικάρδο Λαμπόρδε αυτό που αποκτά ενδιαφέρον στην προκειμένη περίπτωση είναι το πόσο ή αν θα αξιοποιηθεί στη νέα μεγάλη πρόκληση.

Σε επίπεδο απουσίων, τώρα, το αφεντικό της «Κυρίας» δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμη μια αγωνιστική τον τραυματία Νόσα Ιγκεμπόρ.  

Με αυτά τα δεδομένα η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Βάργκιτς, Δημητρίου, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Κοφί, Πράνιτς, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Μικελτάντζε, Κατσαράβα, Μιχάλης Ιωάννου, Νικόλας Παναγιώτου, Λαβόρδε, Φ. Κυριάκου, Εγγλέζου, Αρτυματάς, Ντούρις, Μπεσάτ