Φόρμα αναζήτησης

Εξάδα ναι, Ευρώπη όχι για την Ανόρθωση (τα αγωνιστικά με Ομόνοια)

Ακόμα και αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της αφαίρεσης βαθμών υπάρχουν ελπίδες η «Κυρία» να προλάβει την εξάδα... [...]

Read More...

Το χειρότερο σενάριο στην Ανόρθωση όσον αφορά τις αγωνιστικές-βαθμολογικές επιπτώσεις από την υπόθεση Ουζόχο, σε περίπτωση που δεν την κερδίσει, είναι η αφαίρεση εννέα βαθμών (τρεις από μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ποινή άλλων έξι).

Κάτι τέτοιο φαινόταν πως θα ήταν καταδικαστικό στην προσπάθεια της ομάδας να αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ, όμως μετά την προχθεσινή ισοπαλία της Ομόνοιας (2-2 με Δόξα), υπάρχουν ελπίδες ακόμη και με αυτό το σενάριο η «Κυρία» να προλάβει την εξάδα.

Η διαφορά από τους πράσινους είναι τώρα στους έξι βαθμούς, έτσι με ενδεχόμενο -9 η Ανόρθωση θα πάει έβδομη, στο -3 από την Ομόνοια, την οποία όμως φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή! Αν η προσφυγική ομάδα νικήσει το τριφύλλι θα το «πιάσει» στη βαθμολογία, θα υπερέχει στην ισοβαθμία και με νίκη στο φινάλε κόντρα στον Ερμή θα «κλείσει» θέση στην εξάδα.

Εννοείται, όμως, πως σε περίπτωση -9, ακόμη κι αν παίξει στο πρώτο γκρουπ, ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη δεν θα υπάρχουν πλέον, καθώς η διαφορά από την τέταρτη θέση, που υπό προϋποθέσεις δίνει εισιτήριο, θα είναι στο -11 και η «Κυρία» θα ψάχνει ένα… θαύμα για να την προλάβει.

Αγωνιστικά, όσον αφορά το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Στρέπελ δεν υπολογίζει στον Ζοάο Βίκτορ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Φύτο Κυριάκου.

Send this to a friend