Φόρμα αναζήτησης

Έτοιμη για υπέρβαση στο θέμα φορ η ΑΕΛ

Δεν ήταν για λαϊκή κατανάλωση οι πληροφορίες που βγήκαν από τις αρχές της εβδομάδας περί φλερτ της ΑΕΛ με τον Βορειοϊρλανδό διεθνή σέντερ φορ Κάιλ Λάφερτι.

Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να λεχθεί ότι είναι ο επικρατέστερος, όμως έχει προταθεί στους τεχνικούς υπεύθυνους της ομάδας οι οποίοι έδειξαν σοβαρότατο ενδιαφέρον.

Οι απαιτήσεις του -για την ώρα- είναι λίγο υψηλές από το ποσό που έθεσε ως… οροφή για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους. Ο Λάφερτι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς.

Μαθαίνουμε πάντως ότι για τον σέντερ φορ η διοίκηση των κυπελλούχων παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει μικρή οικονομική υπέρβαση και να δώσει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 150.000 ευρώ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αρμένιου διεθνούς εξτρέμ Γκαζαριάν, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στα περισσότερα σημεία οι γαλαζοκίτρινοι έχουν συμφωνήσει με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να έλθει στη Λεμεσό για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους κυπελλούχους.