Φόρμα αναζήτησης

Εθνικός: Οι γνώριμες λύσεις και οι επόμενοι

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 12/6)

Στις πρώτες του κινήσεις για ενίσχυση του Εθνικού, ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλησε να αποφύγει το ρίσκο προτιμώντας γνώριμες λύσεις.

Αυτή τη συνταγή ακολούθησε και πέρσι κατακτώντας στο τέλος το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. Κάτι ανάλογο δείχνει μέχρι στιγμής ότι θέλει να κάνει και φέτος. Να κτίσει δηλαδή την ομάδα τους με παίκτες που τους ξέρει από πρώτο χέρι.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Βέβαια θα ακολουθήσουν και άλλες λύσεις με παίκτες που πρώτη φορά θα έρθουν στην Κύπρο.

Η ομάδα της Άχνας απόκτησε τον Μιγκελίτο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, τον Λαμπάν που αγωνίστηκε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, τον Δημήτρη Κυπριανού που ήταν στην Αλκή, τον Δημήτρη Χαραλάμπους από την Ομόνοια Αραδίππου και τον Γάλλο στόπερ Κρίστοφερ Γκλομπάρτ που αγωνίστηκε παλαιότερα στην Αλκή.

Θα αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός, ένας στράικερ και δύο πλάγιοι επιθετικοί. Εντοπίστηκαν οι παίκτες που θέλει ο Γιώτης Εγκωμίτης, έγιναν προτάσεις και αναμένονται εξελίξεις.