Φόρμα αναζήτησης

Εθνικός: Απαραίτητη η βελτίωση στην άμυνα

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση 13/10 Κυριακή)

Στο φιλικό 0-0 με τον Οθέλλο, ο προπονητής του Εθνικού Άχνας Γιώτης Εγκωμίτης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και του προσεχούς αγώνα με τον Απόλλωνα. Η αχνιώτικη ομάδα δεν δέχθηκε γκολ στο φιλικό με τον Οθέλλο και αυτό ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Εγκωμίτη αφού η ομάδα προερχόταν από τη συντριβή με 5-1 από την ΑΕΚ και ο Κύπριος τεχνικός είδε την ομάδα του να βγάζει θετική αμυντική εικόνα με μηδέν παθητικό. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο πρώτος στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Από το φιλικό με τον Οθέλλο απουσίαζαν ο Γιώργος Παπαγεωργίου που είναι στην Εθνική Κύπρου και ο τραυματίας Βίνσεντ Λαμπάν. Ελπίζεται ότι ο κυπριοποιημένος μέσος θα προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα και με αυτά τα δεδομένα ο Εθνικός θα πάει πάνοπλος σε αυτό το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, μεγάλη τιμή αποτελεί τόσο για τον ίδιο τον Γιώτη Εγκωμίτη όσο και για τον Εθνικό η βράβευσή του ως ο καλύτερος προπονητή του Σεπτεμβρίου. Είναι μια ξεχωριστή βράβευση για τον Γιώτη Εγκωμίτη, η δουλειά του οποίου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συναδέλφους του.