Φόρμα αναζήτησης

Ερμής: Ξεκαθάρισμα με τους ντόπιους

Οι κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν φέτος στον Ερμή θα αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα... [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 26/5)

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τον Ερμή είναι πως οι κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν θα αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα.

Ο προπονητής Κώστας Καϊάφας, άλλωστε, και ο συνεργάτης του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ξέρουν καλά την αγορά.

Οι επαφές με κάποιους είναι σε προχωρημένο στάδιο και ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανόν να έχουμε εξελίξεις. Να σημειωθεί, επίσης, πως η διοίκηση ευνοεί τη στελέχωση με όσο περισσότερους Κύπριους.

Αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι οι Πάρης Ψάλτης, Άλεξ Κωνσταντίνου και Δημήτρης Κυπριανού καθώς και κάποιοι άλλοι (Πούννας, Λύτρα) που πήραν χρόνο συμμετοχής στα τελικά στάδια του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφές θα φτάσουν τον διψήφιο αριθμό, αφού έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι ξένοι που θα έρθουν θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά, ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Μέχρι τώρα ανανέωσε μόνο ο Αραμπατζής, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους Ταραλίδη και Τσίνα.

Στο μεταξύ, και φέτος η προετοιμασία θα γίνει εντός συνόρων. Θα αρχίσει στις 2 Ιουλίου και η αποστολή θα μεταβεί στον Αγρό στις 15 του ίδιου μήνα. Εκεί η ομάδα θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο

Send this to a friend