Φόρμα αναζήτησης

Ερμής: Να την κάνει ξανά δικιά του

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 7/5)

 

H νίκη της Δόξας επί της Αλκής, ουσιαστικά… αναγκάζει τον Ερμή να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, στο σημερινό (19:00) πρότελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, αλλά για να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή του β΄ ομίλου. Μία πρωτιά που ήταν ο βασικός στόχος των «φτεροπόδαρων» όταν ξεκινούσε αυτή… αγγαρεία των δέκα αγώνων στη β΄ φάση. Δεν είχε ουσιαστικά άλλο κίνητρο. Έτσι θα προσπαθήσει σήμερα να κάνει ό,τι έκανε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Να το δει με σοβαρότητα.

Ο Κώστας Καϊάφας έχει σαφώς πιο μειωμένες επιλογές στη διάθεσή του σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες αφού έχουν αποχωρήσει παίκτες. Μετά τον Νταμτσέφσκι, είπαν «αντίο» και οι Ιμερέκοφ, Κκέζος, Τσούμου αλλά και ο Μοντέιρο. Έτσι η ενδεκάδα θα είναι σαφώς διαφοροποιημένη.

Σταθερός κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Αραμπατζής. Οι Τσίνα και Ψάλτης θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, με τους Ταραλίδη και Αρτάμπε να είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπάουμαν θα είναι στο κέντρο και θα πλαισιώνεται από τους Κυπριανού και Μαρτίνιουκ. Ο Πούννας πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Λίλλης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Με το πέρας του σημερινού αγώνα θα εντατικοποιηθεί ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιες ανακοινώσεις.