Φόρμα αναζήτησης

Ερμής: Απαγορεύεται να χάσει (πιθανή ενδεκάδα)

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 11/2)

Στον Ερμή ξέρουν πολύ καλά πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ειδικά με ομάδες με τις οποίες παλεύουν για αποφυγή του υποβιβασμού, δεν έχουν την πολυτέλεια να χάνουν.

Σήμερα η ομάδα της Αραδίππου πάει στην Πάφο για να παίξει (19:00) με την τοπική ομάδα και στο μυαλό της είναι μονάχα η νίκη. Ένα αποτέλεσμα που κοντεύει να ξεχάσει, αφού η τελευταία φορά που έβαλε στη συγκομιδή του τους τρεις βαθμούς, ήταν πριν ακριβώς τρεις μήνες.

Και ήταν πάνω στη σημερινή του αντίπαλο (3-0). Από τις 10 Νοεμβρίου η ομάδα της Αραδίππου αναζητά… οξυγόνο. Με απλά λόγια σήμερα ο Ερμής, απαγορεύεται να χάσει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ταραλίδης και Φυλακτού δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν από τον Χρύση Μιχαήλ. Από εκεί και πέρα, ο Αραμπατζής θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μαλόν θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ενγκαγκά στο αριστερό. Οι Κουατσίκα και Μπανούσης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Πουτζιουρής και Ντεβέσα θα έχουν πιο ανασταλτικό ρόλο με τους Μπουλά αριστερά και Μαρτίνιουκ δεξιά να συμπληρώνουν την τετράδα στο κέντρο. Στην επίθεση θα προτιμηθούν οι Μακρίεφ και Μαύρου.