Φόρμα αναζήτησης

Ερμής: Aυτοί τράβηξαν το περισσότερο… κουπί

Ο Ερμής άλλαξε τρεις προπονητές, αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές τη χρονιά αποτέλεσαν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της ομάδας... [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 19/5)

Ο Ερμής άλλαξε τρεις προπονητές, αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές τη χρονιά αποτέλεσαν, είτε με τον Νίκο Παναγιώτου, είτε με τον Γκόραν Μιλόγεβιτς, είτε με τον Κώστα Καϊάφα, βασικές επιλογές.

Φυσικά, στην απουσία άλλου ποιοτικού πορτιέρο, ο Γιάννης Αραμπατζής ήταν στην κορυφή των αγωνιστικών λεπτών (2.790). Ο Ελλαδίτης έπαιξε σε 31 παιχνίδια.

Με ελάχιστη διαφορά και αγωνιζόμενος σε 32 αγώνες ακολουθεί ο Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ ο οποίος κατέγραψε 2.642.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός, που βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, ήταν βασικός σε 30 παιχνίδια. Στα 2.444 λεπτά βρίσκουμε τον Τσίνα, ο οποίος παρά τα χρονάκια του έπαιξε σε 31 παιχνίδια, ενώ στον ίδιο αγώνων χρησιμοποιήθηκε και ο Πάρης Ψάλτης.

Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στο αρχικό σχήμα μετρώντας 2.326 λεπτά.

Την πεντάδα των συμμετοχών κλείνει άλλος ένας «γερόλυκος», ο Γιάννης Ταραλίδης. Μάλιστα έπαιξε σε 32 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 24 στο αρχικό σχήμα. Σκόραρε και πέντε γκολ στα 2.216 λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά τώρα τον προγραμματισμό, δεν βγαίνουν πολλά πράγματα προς τα έξω. Το σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφές θα φτάσουν τον διψήφιο αριθμό, αφού έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μέχρι τώρα ανανέσωσε μόνο ο Αραμπατζής, αλλά σύντομα θα βγουν… φιρμάνια και για κάποιους άλλους.

Send this to a friend