Φόρμα αναζήτησης

Έρχεται και σηκώνει μανίκια ο Παπασταύρου

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Μ. Παρασκευής 26/4)

Στην Κύπρο θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και έχει πολλή δουλειά να κάνει για κάποια ανοικτά ζητήματα.

Πέρα από το γεγονός ότι θα έχει συνάντηση με τους αρμόδιους για τον προγραμματισμό, εκφράζοντάς τους παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές, θα σπρώξει το ζήτημα για το γηπεδικό αφού είναι γνωστή η επιθυμία της Ομόνοιας να πάει στο Μακάρειο.

Δεν αποκλείεται να ζητήσει εκ νέου συνάντηση με τον ΚΟΑ. Από εκεί και πέρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη με την Primetel.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων πολύ πιθανόν να έχει συζητήσεις με τις δύο αυτές πλευρές ώστε να κλείσουν τα εν λόγω ζητήματα, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

Παπασταύρου για γηπεδικό, τηλεοπτικό, προγραμματισμό στις 3 Μαΐου

Τριήμερο ρεπό

Άδειο για τρεις ημέρες θα είναι το «Ηλίας Πούλλος» αφού η τεχνική ηγεσία έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με την επιστροφή τη Δευτέρα στις προπονήσεις θα αρχίσει και η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο το Σάββατο. Ο εν λόγω αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά δεν πρέπει να τσαλακωθεί και άλλο η φανέλα.