Φόρμα αναζήτησης

Επιτέθηκε στον Πηλακούτα ο Στρέπελ – Τι συνέβη στα αποδυτήρια

Επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της Ανόρθωσης Γιούργκεν Στρέπελ και του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας Σάββα Πηλακούτα διαδραματίσθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος».

Την ώρα που η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια, ο Oλλανδός προπονητής της «Κυρίας» επιτέθηκε στον Ε.Τ. των κυανολεύκων φωνάζοντας πως δεν τον ήθελε εκεί, μπροστά από τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, ενώ οι φωνές του Στρέπελ ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους του σταδίου.

Ο λόγος του ξεσπάσματος του Στρέπελ ήταν οι δηλώσεις του Πηλακούτα στις αρχές της εβδομάδας στις οποίες σχολίασε την κίνηση του Ολλανδού να πάρει όλη την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου του προηγούμενου αγώνα με τον Ερμή και προχώρησε σε κάποιες διευκρινίσεις αναφορικά με τους ισχυρισμούς του προπονητή.

Σημειώνεται πως ο Πηλακούτας δεν αντέδρασε στις φωνές του προπονητή της Ανόρθωσης και αποχώρησε από τα αποδυτήρια σεβόμενος την κατάσταση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως και με το τέλος του αγώνα ο Στρέπελ καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου γιατί τον ενημέρωσαν πως ρόλο μεταφραστή θα είχε (ως συνήθως) ο Πηλακούτας, κάτι που εντέλει αποφεύχθηκε καθώς τον Ολλανδό συνόδευσε ο γενικός διευθυντής Μαρίνος Μήτρου.