Φόρμα αναζήτησης

Ένωση: Στην πόρτα εξόδου Ζάρατε και Φυτανίδης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, στην Ένωση, η οποία ταλαιπωρείται από το διοικητικό αδιέξοδο, καταβάλλεται προσπάθεια για λύση των συμβολαίων του Ελλαδίτη Σωκράτη Φυτανίδη και του Αργεντινού Γκονζάλο Ζαράτε.

Αμφότεροι διατηρούν συμβόλαιο με την Ένωση και τη νέα χρονιά, όμως οι Παραλιμνίτες επιδιώκουν να απεγκλωβιστούν από αυτά και να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Γκονζάλο Ζαράτε αποκτήθηκε πέρσι κουβαλώντας ένα πλούσιο βιογραφικό με θητεία σε Γκρασχόπερς, Σάλτσμπουργκ, Γιανγκ Μπόις και Λωζάννη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήγε με κλειστό διετές συμβόλαιο στο «Τάσος Μάρκου» ως το μεγάλο όνομα για να κάνει τη διαφορά. Παρά το ότι είναι παίκτης ποιότητας, εντούτοις ο απολογισμός του Αργεντινού δεν δικαίωσε κανέναν, αφού πέτυχε μόνο ένα γκολ και για αυτό γίνεται προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί η Ένωση, να λυθεί το συμβόλαιό του και να πάει σε άλλη λύση.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη για να δώσει σημαντικές βοήθειες στο κέντρο της άμυνας. Αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει βασικός. Ήταν ο ήρωας του «τελικού» με την Αλκή όπου με δικό του γκολ στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος κράτησε την Ένωση στην πρώτη κατηγορία. Αποκτήθηκε με κλειστό συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και καταβάλλεται προσπάθεια για να λυθεί και να αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός.