Φόρμα αναζήτησης

Ένωση: Για ένα τσουβάλι λόγους

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σάββατο 16/2)

 

Η Ένωση φιλοξενεί το απόγευμα (18:00) την Πάφος FC στο «Τάσος Μάρκου» σε ένα κρίσιμο αλλά και κομβικό παιχνίδι. Στόχος της είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη! Εάν η Ένωση κερδίσει θα πάρει σημαντικές ανάσες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει στην προτελευταία θέση και η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Επίσης με νίκη η Ένωση, που έχει 16 βαθμούς, θα ξεπεράσει την Πάφος FC η οποία έχει 17 βαθμούς. Σήμερα, είναι η πρώτη από τις τρεις μάχες που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και η Ένωση θέλει να… ξεκινήσει με το δεξί! Με ενδεχόμενη επιτυχία η ομάδα του Παραλιμνίου θα πάρει τα πάνω της ενόψει και του πρώτου αγώνα κυπέλλου που θα γίνει την Τετάρτη στο «Στέλιος Κυριακίδης». Είναι και η ήττα στον πρώτο γύρο, στην Πάφο, με την Ένωση να θέλει ασφαλώς να… ανταποδώσει.

Αν λάβουμε υπόψη ότι η Ένωση την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο «Αρένα» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς την κρισιμότητα που έχει το σημερινό παιχνίδι.

Με άλλη ομάδα

Σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κάριτ Φελκ θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η επιστροφή των Ενόχ, Ριέρα και Κλέιμαν δίνουν μεγάλη δυναμική στην Ένωση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Φελκ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και η Ένωση θα πάει πάνοπλη κόντρα στην Πάφος FC. Μια πιθανή ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει ο Δανός τεχνικός αποτελείται από τον Κλέιμαν στον άσο, τους Αμπαρτσουμιάν και Βαλιάνος στα άκρα της άμυνας, τους Κυριάκου και Αγγελή στο κέντρο της άμυνας, τους Μαϊσουράντζε, Ενόχ και Ριέρα στη μεσαία γραμμή και τους Ουντόζι, Αντωνίου και Γκοζλάν στην επίθεση.