Φόρμα αναζήτησης

Ένωση: Δεδομένη η μείωση ανεξαρτήτως Τσόκκου

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 12/6)

Είτε παραμείνει στην προεδρία ο Γιώργος Τσόκκος, είτε αποχωρήσει και αναλάβει διοικούσα επιτροπή, ο προϋπολογισμός της Ένωσης για τη νέα χρονιά, όπως αναφέραμε ξανά, θα είναι κατά πολύ μειωμένος και δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση τις 900.000 ευρώ.

Ο προϋπολογισμός αναγκαστικά θα μειωθεί για να μπορέσει η ομάδα του Παραλιμνίου να βγάλει τη νέα χρονιά χωρίς οικονομικές περιπέτειες. Αυτή τη θέση διατύπωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσόκκος στην ετήσια συνέλευση που έγινε προ ημερών.

Ο προπονητής Γιώργος Κοσμάς ανεπίσημα ετοιμάζεται για διάφορα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για να έτοιμος εάν και εφόσον πάρει την επίσημη εντολή για να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εάν παραμείνει στην προεδρία ο Γιώργος Τσόκκος, τότε σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν ο Παραλιμνίτης τεχνικός θα είναι ο προπονητής της Ένωσης και τη νέα σεζόν.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αυτοί που έχουν συμβόλαιο και συνεχίζουν και τη νέα χρονιά στην Ένωση είναι οι Κλέιμαν, Ζαράτε, Φυτανίδης, Κοσμάς, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε και Βαλιάνος. Ο Κλέιμαν το ψάχνει για μεγαλύτερη ομάδα, αλλά για την ώρα δεν έχει βρει κάτι και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του Παραλιμνίου. Στον Κωνσταντίνο Πέτρου έγινε πρόταση για νέο, τριετές συμβόλαιο και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα παραμείνει και αυτός. Οι απαιτήσεις του Ενόχ κρίθηκαν υπέρογκες και όπως όλα δείχνουν αποτελεί παρελθόν. Πάντως, ο ίδιος ψάχνει εδώ και καιρό για άλλη ομάδα.