Φόρμα αναζήτησης

Έχουν ρόλο να διαδραματίσουν…

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/6)

Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια, παρόλο που είχε στο οπλοστάσιό της Κύπριους παίκτες, αυτοί δεν είχαν και τόσο ενεργό ρόλο.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή δεν ήταν βασική επιλογή, ενώ ήταν και αρκετές φορές άτυχος με τραυματισμούς, ο Δημήτρης Χριστοφή δεν είχε σταθερότητα λόγω των τραυματισμών, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως ο Φάνος Κατελάρης, ο Μάριος Δημητρίου και ο Φυλακτού, δεν είχαν μόνιμη θέση στην ενδεκάδα.

Τη φετινή χρονιά που η μη χρησιμοποίηση Κυπρίων θα κοστίζει σημαντικά η Ομόνοια θέλει στο ρόστερ της, και κυριότερα στην ενδεκάδα της, παίκτες με… ρόλο.

Οι Παναγή και Χριστοφή θα επανέλθουν και ελπίζουν όλοι και φυσικά και οι ίδιοι να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων.

Σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει έχει ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος με την περσινή του παρουσία αλλά και τη χρησιμοποίησή του στην Εθνική απέδειξε πως είναι ικανός να πάρει ρόλο ηγέτη.

Από εκεί και πέρα, από πέρσι δόθηκε ρόλος στον νεαρό Μαρίνο Τζιωνή, ο οποίος ναι μεν θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, αλλά έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει και να αποτελέσει μια βοηθητική επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Πέραν του Τζιωνή, μας συστήθηκαν και κάποιοι άλλοι νεαροί (Χαραλάμπους, Φώτη, Λοΐζου, Κακουλλής) οι οποίοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο ρόστερ. Όπως και κάποιοι άλλοι που ήταν (π.χ. Αντωνίου) ή που θα πάρουν προαγωγή από τη β΄ ομάδα.

Δεν συμπεριλάβαμε σε αυτούς τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος έχει τάσεις φυγής μιας και δεν δέχθηκε δις την πρόταση ανανέωσης. Παράλληλα βγαίνει προς τα έξω πως θέλει να αναζητήσει αλλού την τύχη του, παρόλο που στην Ομόνοια τονίζουν ότι οι πόρτες είναι ανοικτές αν θελήσει να σκεφτεί ξανά την πρόταση.