Φόρμα αναζήτησης

Έχει προτάσεις για Ρομπέρζ ο Απόλλωνας – Η μία τον καλύπτει, αλλά…

Για το θέμα Βαλεντίν Ρομπέρζ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο Ε.Τ. των κυανολεύκων επιβεβαίωσε πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα παρότι όπως ανέφερε του είπαν πως δεν θα ‘ναι πρόβλημα να πάρει άδεια για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Ο Κωνσταντίνου ανέφερε επίσης πως στα γραφεία του Απόλλωνα έχουν ήδη φτάσει προτάσεις για τον Ρομπέρζ και η μία εξ αυτών μάλιστα καλύπτει τις απαιτήσεις της διοίκησης, όχι όμως και τον ποδοσφαιριστή.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είχαμε πει ότι δεν θα είναι πρόβλημα αν θέλει να πάρει άδεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Του χορηγήσαμε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ο Απόλλωνας θα κάνει ότι προκύπτει από τη μεταξύ μας συμβατική συμφωνία» ανέφερε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Φανούριος και πρόσθεσε:

«Κάποιες προτάσεις έχουν φτάσει στα γραφεία της εταιρείας. Η μία μάλιστα καλύπτει τις απαιτήσεις του Απόλλωνας όμως δεν καλύπτει τον ίδιο όπως μας είπε. Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο και θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Σίγουρα είναι μια απώλεια αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλοι παίκτες οι οποίοι θα καλύψουν το οποιοδήποτε κενό».

Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα δήλωσε…

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Σήμερα είναι μια μέρα για εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ ταξίδεψε στη Λευκωσία για να περάσει από εργομετρικά. Το δεύτερο γκρουπ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο Κολόσσι».

Για τους Κύπριους διεθνείς: «Ο Πίττας, ο Σπόλιαρις και ο Βασιλείου πήραν άδεια. Θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή για την Αυστρία».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε στείλει κάποιες προτάσεις σε συγκεκριμένους στόχους και αναμένουμε απαντήσεις».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζει τα 500 η προπώληση. Σε σχέση με πέρσι είμαστε 50% κάτω αυτή την περίοδο. Είναι και η κάρτα φιλάθλου η οποία αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για αρκετούς. Επίσης ο κόσμος περιμένει να δει την ενίσχυση».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Στόχος είναι να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως χάσει το πρώτο παιχνίδι για να του δώσουμε περισσότερο χρόνο. Έχει επιστρέψει από την Κυριακή στη Λεμεσό. Θα κάνει ένα πρόγραμμα τις πρώτες μέρες και ακολούθως θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας».