Φόρμα αναζήτησης

Έχει παρατραβήξει το θέμα στον Απόλλωνα…

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 20/4)

Φαίνεται να έχει… παρατραβήξει η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες με την κριτική και τις φραστικές επιθέσεις που δέχονται παίκτες του Απόλλωνα αλλά και ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ακόμα και άνθρωποι που πέρσι τέτοια εποχή, αλλά και το περασμένο φθινόπωρο αναγνώριζαν το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή (όταν η ομάδα ξαναμπήκε στους ομίλους του Europa League), τώρα φτάνουν στο σημείο να τον απαξιώνουν και να μηδενίζουν το έργο του ως προπονητή.

Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς που δεν… αντέχουν το ότι η ομάδα κινδυνεύει να μην πάρει κανέναν τίτλο ούτε φέτος, αλλά είναι το λιγότερο αχαριστία να χαρακτηρίζουν «διακοσμητικό στοιχείο» τον 42χρονο τεχνικό.

Στο μεταξύ, μετά το περιστατικό οπαδού με τον Φώτη Παπουλή, χθες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Βασιλείου ήταν έντονα εκνευρισμένος για άγριο βρισίδι που δέχθηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο αμέσως μετά τη λήξη του επαναληπτικού του κυπέλλου.

Προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν οι άνθρωποι της ομάδας στα αποδυτήρια, ενώ είχε τετ α τετ συνάντηση μαζί του για μερικά λεπτά και ο διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Παπαγιάννης.