Φόρμα αναζήτησης

Δύσκολη η επόμενη μέρα στην Αλκή

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 22/5)

Μετά τον άδικο, όπως τον χαρακτηρίζουν στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, υποβιβασμό της Aλκής, η επόμενη μέρα στην «αθάνατη» είναι πολύ δύσκολη και τα πάντα παραμένουν ρευστά, ακόμα και σε διοικητικό επίπεδο.

Χθες, το δ.σ. της Αλκής ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 19:00, στο θέατρο του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου, η οποία θα είναι και εκλογική. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν πριν από την Τρίτη 28 Μαΐου στον Πέτρο Μίτα (τηλέφωνο επικοινωνίας 99777685).

Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα συνεχίσει ή όχι στην προεδρία ο Άντης Λόππας, ενώ μετά τον υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία η ομάδα αναμένεται… να ξηλωθεί και να κτιστεί εκ νέου από την αρχή, αφού οι κοινοτικοί και ξένοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι. Ήδη ο πρώτος σκόρερ της Αλκής κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, ο Ιβάν Κάρλος, οδεύει προς ΑΕΛ.

Η Αλκή καλείται να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στην κατηγορία που ιστορικά ανήκει πιο δυνατή.

Η φετινή προσπάθεια ήταν συγκινητική. Η ομάδα έχασε το εισιτήριο παραμονής στις λεπτομέρειες, στην τελευταία φάση… της χρονιάς. Ήταν ζήτημα δευτερολέπτων. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν τελειώνει ποτέ, όπως και η ζωή. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα.