Φόρμα αναζήτησης

Δόξα: Ακολουθούν επιθετικός και Ρεδόνδο

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 31/5)

 

Με σίγουρα και σταθερά βήματα συνεχίζεται ο προγραμματισμός στη Δόξα. Στόχος των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να φτιάξουν μία ομάδα σαφώς πιο ανταγωνιστική και πιο δυνατή σε σχέση με τη φετινή χρονιά.

Στη νέα περίοδο το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πιο δύσκολο ένεκα του γεγονότος ότι σε αυτό θα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες. Γι΄ αυτό και στη Δόξα ξέρουν ότι απαγορεύονται οι λανθασμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι νέοι παίκτες πρέπει να προσθέσουν περισσότερη ποιότητα και να ανεβάσουν περισσότερο τη δυναμικότητα της ομάδας.

Οι μεταγραφές πάντως της Δόξας έφθασαν αισίως στις επτά και απομένουν τουλάχιστον άλλες τρεις για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός.

Τελευταίο απόκτημα είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Φελίπε Αγκούστο Αμπρέου που αγωνίστηκε στην Πορτογαλία. Η Δόξα, ως γνωστόν, απέκτησε και τους Πατσέκο, Φρίμποργκ, Περέιρα, Λοΐζου, Κίκο και Ευσταθίου.

Πάντως, οι Κώστας Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού μετά και τη φυγή Μπεράτ Σαντίκ που ψάχνεται στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δόξα είναι πολύ κοντά σε Ουκρανό φορ και σύντομα θα πέσουν υπογραφές.

Την ίδια ώρα είναι σε αναμονή της απάντησης του Ρεδόνδο αν θα παραμείνει στη Δόξα και τη νέα χρονιά. Ο Ρεδόνδο ήταν ο αρχηγός της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια και ο Χατζηλούκας ζήτησε την παραμονή του.

Επιπροσθέτως, έγινε κρούση στον Χατζηβασίλη, ο οποίος έχει προτάσεις επίσης από ΑΕΛ και Πάφο.