Φόρμα αναζήτησης

Δημοσίευμα εξ Ελλάδος: «Ωρολογιακή βόμβα ο Ενσούε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει εξ Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός έχει βολιδοσκοπήσει τον Εμίλιο Ενσούε. Η ιστοσελίδα marca-sl.gr, που ασχολείται συχνα-πυκνά με μεταγραφολογία χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή από την Ισημερινή Γουινέα ως «ωρολογιακή βόμβα».

Το εν λόγω δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Ο παιχταράς Ενσούε, το επεισόδιο στην Κύπρο και ο Παναθηναϊκός» και κάνει εκτενή αναφορά στο περιστατικό του πρώην πλάγιου μπακ του ΑΠΟΕΛ με τον Ιταλό τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετζάνι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Πολλά…καντάρια μπάλα ο Εμίλιο Ενσούε που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός, αλλά και κινητή «ωρολογιακή βόμβα».

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι οι πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο ένα χρόνο της καριέρας του ο 29χρονος δεξιός μπακ – χαφ από την Ισημερινή Γουινέα, κάνουν λόγο για έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα.

Ακριβώς για αυτό άλλωστε προέκυψε το πρόωρο «διαζύγιο» τον Φεβρουάριο και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΑΠΟΕΛ «έτρεχε» μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ενσούε…αρπάχτηκε πολύ άσχημα με τον τεχνικό της κυπριακής ομάδας, Πάολο Τραμεζάνι. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε το θερμόμετρο της έντασης να…χτυπήσει κόκκινο και να στείλει στην πόρτα της εξόδου τον ποδοσφαιριστή λόγω σοβαρότατου πειθαρχικού παραπτώματος».