Φόρμα αναζήτησης

Δεν αλλάζει συνήθειες ο Τραμετζάνι, κλήθηκε την υστάτη ο Σόουζα (pic)

Με την ώθηση που του δίνει το σερί επιτυχιών και με τη ψυχολογία στα ύψη, ο ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του υποχρέωση μέσα στο ΓΣΠ για το νέο έτος (2019), υποδέχεται απόψε (12/1, 19:00) την Ανόρθωση, σε ένα ντέρμπι κομβικό για τη συνέχειά του στο φετινό μαραθώνιο.

Εχοντας τη δύναμη της έδρας επιδίωξη των γαλαζοκίτρινων είναι μια ακόμη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και κυρίως θα έχει ως αποτέλεσμα να βάλει πρόσθετη πίεση στους διώκτες τους.

Aπό πλευράς συγκυριών η περίοδος αυτή δεν είναι άκρως ευνοϊκή για τα σχέδια του Πάολο Τραμετζάνι, που δεν υπολογίζει στον Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ιορδανίας στο Asian Cup, ενώ στο απουσιολόγιο προστέθηκε και το όνομα του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Αφ’ στιγμής το αφεντικό των γαλαζοκίτρινων επέλεξε πανομοιότυπη τακτική (3-5-2), με σχεδόν τα ίδια πρόσωπα (σ.σ επιλέχθηκε ο Σόουζα στη θέση το Ντε Βισνέντι) σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα είναι εμφανές και αποδεκτό πως ποντάρει πάνω στο πλεονέκτημα της ομοιογένειας και της λειτουργικότητας του συνόλου.

Έτσι και σήμερα, ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από το τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Βούρος, Μερκής και Ιωάννου, οι Καζού (αριστερά) και Ενσούε (δεξιά) θα «καταπίνουν» χιλιόμετρα από τα άκρα, ο Μοράις θα έχει ρόλο αναχαίτισης στη μεσαία γραμμή, ενώ κοντά του θα κινούνται οι Ζαχίντ και Σόουζα, οι οποίοι όμως θα είναι υπεύθυνοι και για την οργάνωση του παιχνιδιού δίνοντας βοήθειες στους Νατέλ και Μπάλογκ. 

Αναλυτικά οι επιλογές του Πάολο Τραμετζάνι: Βάτερμαν, Ενσούε, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ, Νατέλ, Μπάλογκ