Φόρμα αναζήτησης

Χωρίς άγχος και προβλήματα η Νέα Σαλαμίνα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 15/3)

Το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρώτο γκρουπ, μακριά από τα άγχη της επικίνδυνης ζώνης, δίνει το δικαίωμα σε όλο το οικοδόμημα να είναι πιο… χαλαρό και να ασχολείται και με άλλα πέραν των επίσημων αγώνων.

Οι ποδοσφαιριστές φυσικά είναι επικεντρωμένοι μόνο στα παιχνίδια τους. Και ο προπονητής επίσης όμως σε συνεργασία με τον Μάκη Παπαϊωάννου άρχισαν να… δουλεύουν στην επόμενη χρονιά, ενώ το συμβούλιο που έχει όλα τα πιο πάνω κάτω από την ομπρέλα του, έχει την ευχέρεια να διοργανώνει και κάποιες εκδηλώσεις.

Αυτές για τα 70χρονα, όπως είναι γνωστό έχουν ολοκληρωθεί και τώρα η προσοχή στρέφεται στο φιλικό που θα δώσει ο σύλλογος με την τουρκοκυπριακή ομάδα MTG FC, με την ευκαιρία της  διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής.

Χθες, το δ.σ. ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παραβρεθούν στο φιλικό που θα γίνει την Τρίτη (19/3) στο κοινοτικό στάδιο Πύλας (11:00) ότι θα πρέπει να προκρατήσουν τις θέσεις τους.

Η εκδήλωση που ξεκινά στις 9:00 και ολοκληρώνεται με τον φιλικό αγώνα είναι ανοικτή προς το κοινό, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα πρέπει να γίνει προκράτηση (τηλ. 24663090). Μαζί θα πρέπει να δηλωθεί ο αριθμός της πολιτικής ταυτότητας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον διεθνή οργανισμό Peace and Sport με τη βοήθεια των δύο σωματείων και υποστηρίζεται από το ίδρυμα Στέλιος Χατζηϊωάννου.

Χωρίς προβλήματα

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το γραφείο Τύπου ενημέρωσε χθες ότι οι τιμές των εισιτηρίων του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα έχουν ως εξής: Κανονικό 15 ευρώ, μαθητικό 10 ευρώ, παιδικό 1 ευρώ. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά σήμερα από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00.