Φόρμα αναζήτησης

Αβεβαιότητα και επιπλέον καθυστέρηση στην Αλκή

Πολλά ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις των φίλων του σωματείου η εξαγγελία γενικής εκλογικής συνέλευσης [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 24/5)

 

Πάει πίσω ο προγραμματισμός στην Αλκή, ενώ καλά κρατεί και η διοικητική αβεβαιότητα…

Πολλά ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις των φίλων του σωματείου η εξαγγελία γενικής εκλογικής συνέλευσης για την Πέμπτη 31 Μαΐου, παρόλο που όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χθες Τετάρτη σε συνεδρία του το δ.σ. θα αποφάσιζε την πρόσληψη νέου προπονητή.

Θεωρείτο δεδομένο ότι ο Άντης Λόππας θα συνέχιζε και την επόμενη χρονιά στην προεδρία του σωματείου. Ωστόσο, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ανέφερε ότι είναι προβληματισμένος από τις αντιδράσεις που προέκυψαν στο θέμα προπονητή και ότι ο ίδιος θα μεταβεί στο εξωτερικό και μετά θα αποφασίσει.

Με την εξαγγελία της γενικής εκλογικής συνέλευσης και τη γνωστοποίηση ότι το νέο δ.σ. θα αποφασίσει για τον προπονητή, πλέον δημιουργείται αβεβαιότητα και καθυστέρηση γύρω από τα θέματα προγραμματισμού.

Η ανακοίνωση της Αλκής αναφέρει ότι η γενική εκλογική συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαΐου (19:00) στο θέατρο του κ.σ. Ορόκλινης και καλεί όλα τα μέλη του σωματείου να παρευρεθούν. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν θέση στο νέο δ.σ. θα μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι το απόγευμα της 28ης Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24534916 (Μιχάλης Βαρναβίδης).

Send this to a friend