Φόρμα αναζήτησης

Αποβολή πανικού και δείπνο συσπείρωσης στη Νέα Σαλαμίνα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 10/5)

 

Η Νέα Σαλαμίνα έχει φτάσει σε ένα σημείο που κανείς δεν περίμενε. Έμπλεξε σε σενάριο που την στέλνει στη δεύτερη κατηγορία! Οι διαδοχικές αποτυχίες της ομάδας την έφεραν σ’ αυτή τη θέση, ωστόσο άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ψυχραιμία, μακριά από πανικό που μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Προς αυτόν τον σκοπό, η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί το απόγευμα και ακολούθως, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν μαζί, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης αλλά και αλλαγής προς το καλύτερο του κλίματος.

Το ματς με την Καρμιώτισσα έχει αποκτήσει πλέον άλλο χαρακτήρα. Το ζητούμενο είναι η νίκη για να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή, αν και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και με ισοπαλία.

Με ήττα τότε όχι απλά θα μπλέξει για τα καλά, αλλά σε περίπτωση νίκης της Δόξας επί του Εθνικού, η Νέα Σαλαμίνα θα πάει την τελευταία αγωνιστική στο Μακάρειο για να παίξει… τελικό παραμονής με την προσφυγική ομάδα! Προφανώς, κανείς δεν θέλει να φτάσει ο σύλλογος σ’ αυτό το σημείο…

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Φούσκο και Τσούρτζουριτς, αλλά και τον εδώ και καιρό παροπλισμένο λόγω τραυματισμού Τσαμπούρη. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Άλεξ Κωνσταντίνου που χθες δεν προπονήθηκε, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Κολοκούδιας. Επιστρέφει καθώς εξέτισε την ποινή του ο Μπεμπέ.

* Μέσω ανακοίνωσης του το δ.σ. της Νέας Σαλαμίνας συγχαίρει τη Νέα Σαλαμίνα Λονδίνου για τη συμμετοχή της στον τελικό του F.A. Sunday Cup. «Μπορεί ο τελικός να χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και να μας στέρησε το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο, όμως η όλη προσπάθεια μάς κάνει πολύ περήφανους», σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα.