Φόρμα αναζήτησης

Απόλλωνας: Δεν λένε ούτε λέξη για την υπόθεση Ουζόχο (σενάρια για αριστερό μπακ)

Προσεκτική στάση κρατούν στον Απόλλωνα στις τοποθετήσεις για το πολύκροτο ζήτημα με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης... [...]

Read More...

Αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση από τον αθλητικό δικαστή η ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας για αντικανονική συμμετοχή του Φρανσίς Ουζόχο στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο οποίο οι γαλάζιοι της Λεμεσού ηττήθηκαν με 1-0.

Ορίστηκε για αύριο Τετάρτη. Πάντως στον Απόλλωνα απέφυγαν και στη διάρκεια της χθεσινής μέρας να προβούν σε επίσημες τοποθετήσεις για το πολύκροτο ζήτημα.

Γνωρίζουμε άλλωστε ότι ο δικηγόρος τους θα προσπαθήσει να αποδείξει στον αθλητικό δικαστή ότι η συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα στο παιχνίδι της 2ας Φεβρουαρίου ήταν παράνομη.

Συγκεκριμένα, θέση του Απόλλωνα είναι ότι η απόφαση που έλαβε ο ΚΟΑ το περασμένο Σάββατο για ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο έχει αναδρομική ισχύ.

Την περασμένη εβδομάδα, ήταν οι θέσεις του Απόλλωνα που «έπαιζαν» περισσότερο στα Μέσα Ενημέρωσης. Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από το αρμόδιο δικαστικό όργανο της ομοσπονδίας, η διοίκηση θα τηρήσει τη στάση της αποχής.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει τους δικηγόρους των δύο ομάδων στην αυριανή εξέταση της υπόθεσης.

Τα τελευταία χρόνια που το πρωτοβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας, έγινε από Δικαστική (που στελεχωνόταν από ολιγομελή επιτροπή) σε αθλητικό δικαστή, σπάνια καλούνται οι δικηγόροι των ομάδων.

Ακολουθείται η συγκεκριμένη πρακτική λόγω της ιδιομορφίας, της σοβαρότητας, αλλά προφανώς και της μεγάλης δημοσιότητας που έλαβε η ιστορία με το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Άλλες πληροφορίες έφεραν τον αθλητικό δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη να έχει ζητήσει από τον ΚΟΑ να του στείλει τα πρακτικά της συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου το περασμένο Σάββατο και πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση για ακύρωση του δελτίου.

Σενάρια για αριστερό μπακ

Στο παιχνίδι με την Αλκή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιώργος Βασιλείου. Συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Αποτελεί ερωτηματικό ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή σε ρόλο αριστερού μπακ.

Υπάρχουν διάφορα σενάρια. Να επιλέξει τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ξεκινώντας πάλι τους Σελίμοβιτς και Ντίλαν Ουεντραόγκο στις θέσεις στόπερ. Παίζει και το ενδεχόμενο να παίξει ο Μάριος Στυλιανού σε ρόλο αριστερού μπακ.

Από τους μόνιμα απόντες, μόνο ο Φοπαλά έχει πιθανότητες να επανέλθει με την Αλκή. Οι Σάσα Μάρκοβιτς και Έκτορ Γιούστε χρειάζονται ακόμα μερικές μέρες να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ανόρθωση και ΑΕΛ, ο Απόλλωνας δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει άλλους βαθμούς, ειδικά απέναντι σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της.

Την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με όσο γίνεται μικρότερη διαφορά.

 

Send this to a friend