Φόρμα αναζήτησης

Απόφαση ΚΟΑ: Ακυρώνεται το δελτίο υγείας του Ουζόχο!

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εξέτασε τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από χθες Παρασκευή και αποφάσισε όπως ακυρώσει το δελτίο υγείας του [...]

Read More...

Απόφαση που πιθανότατα καταδικάζει την Ανόρθωση πήρε ο ΚΟΑ στην κρίσιμη συνεδρία του το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εξέτασε τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από χθες Παρασκευή και αποφάσισε όπως ακυρώσει το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Αυτό προφανώς θα δικαιώσει τον Απόλλωνα στην ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση και πιθανότατα πέραν από μηδενισμό, να αποφέρει και αφαίρεση βαθμών στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στο γήπεδο… σφραγίζει εξάδα η Ανόρθωση, «διπλό» στο «Αμμόχωστος»!

Υπενθυμίζουμε πως στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης έχει συλληφθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος και γιατρός της, δρ. Κυριακός Γιάγκου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Υπόθεση Ουζόχο: Υπό τριήμερη κράτηση ο Κυριάκος Γιάγκου

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αν. πρόεδρος – ιατρός της Ανόρθωσης

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

«Το Διοικητικό Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, ασκώντας τις δια του Νόμου εξουσίες του, αποφάσισε δια πλειοψηφίας, σήμερα Σάββατο 9.02.19 σε έκτατη Συνεδρία του, την ακύρωση του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Francis Odinaka Uzoho, μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού».

Send this to a friend