Φόρμα αναζήτησης

ΑΠΟΕΛ: Πιάνουν δουλειά… για τον τίτλο

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 24/4)

Στον ΑΠΟΕΛ από σήμερα γυρίζουν σελίδα, αφήνουν πίσω τους τον αγώνα και την ήττα από την ΑΕΚ, και εστιάζουν την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.

Οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων επιστρέφουν στον Αρχάγγελο και αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ραντεβού που ακολουθεί, μετά τη διακοπή του Πάσχα, με τους κυανόλευκους.

Χαρακτηρίζουμε μεγάλο το ραντεβού, καθώς αν ο ΑΠΟΕΛ πάρει τη νίκη θα σφραγίσει σε μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος (θα το πάρει μαθηματικά αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει την ίδια ώρα τη Νέα Σαλαμίνα).

Ο Πάολο Τραμετζάνι καλείται να εντοπίσει τι πήγε στραβά στην «Αρένα» και να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα ίδια λάθη στις 4 Μαΐου στο ΓΣΠ. Σίγουρα θα μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους το μεγάλο κίνητρο που έχουν στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, που όπως προαναφέραμε με νίκη σφιχταγκαλιάζουν τον τίτλο.

Σίγουρα στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι απογοητευμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού ουσιαστικά δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο που τους έκανε ο Απόλλωνας, παρ’ όλα αυτά όμως γνωρίζουν πως όλα εξαρτώνται από τα δικά τους πόδια και δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν σε κανέναν το πρωτάθλημα.

Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στον πρωταθλητισμό και ξέρει πολύ καλά πώς να πετυχαίνει τους στόχους του.

Το γεγονός πως κέρδισαν τρεις φορές φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια την ομάδα της Λεμεσού, δεν εφησυχάζει κανέναν στις τάξεις της ομάδας της Λευκωσίας, που θα προετοιμαστεί με πάσα σοβαρότητα για να αντιμετωπίσει τους γαλάζιους.

Παράλληλα, όμως, στον ΑΠΟΕΛ επικρατεί αισιοδοξία πως στο τέλος της ημέρας θα καταφέρουν να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.