Φόρμα αναζήτησης

Απλώς πήρε… παράταση η μεταγραφή Κωστή

Μπορεί το θέμα της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή να μη βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας μετά την απόρριψη της πρότασης του Ολυμπιακού Πειραιώς από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά το μέλλον του 19χρονου άσου.

Αντιθέτως, η εκτίμηση που υπάρχει από τα ενδότερα της Νέας Σαλαμίνας είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα… αναχωρήσει για άλλες πολιτείες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αγωνιστική άνοδος του παίκτη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το όνομά του άρχισε να απασχολεί κλαμπ του εξωτερικού είναι δεδομένα που ευνοούν μια τέτοια εξέλιξη.

Άλλωστε επιθυμία των ιθυνόντων της Νέας Σαλαμίνας είναι ο ποδοσφαιριστής σύντομα να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα.

Αφενός στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να… εξαργυρώσουν με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που έχουν στις τάξεις τους και, αφετέρου, να δουν τον ποδοσφαιριστή να εξελίσσεται. Είναι ένα δικό τους παιδί, νοιάζονται για το μέλλον του και θέλουν να τον δουν να προοδεύει.

Δύο οι αμφίβολοι

Η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε χθες, ενώ οι ποδοσφαιριστές σήμερα έχουν ρεπό.

Όσον αφορά τους προερχόμενους από τραυματισμό Φουστάρ και Ελουντού, η συμμετοχή τους πιθανότατα να ξεκαθαρίσει αύριο. Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα θα εναπόκειται στον Ελλαδίτη τεχνικό αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.