Φόρμα αναζήτησης

Ανταγωνισμός στον «άσσο», μέσα ο Φελτχούιζεν (αποστολή)

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού πρωταθλήματος (18:00) με την Αλκή Ορόκλινη στο ΓΣΠ. 

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας Πιτ Φελτχούιζεν ξεπέρασε το πρόβλημα που «κληρονόμησε» την παραμονή του πρόσφατου παιχνιδιού με την Πάφο (διάστρεμμα) και, πλέον, είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στο τέρμα έναντι του Κωνσταντίνου Παναγή. 

Θυμίζουμε πως δεν υπολογίζεται ο Ισπανός αμυντικός Μπόρχα Εκίθα, ο οποίος ακολουθεί πλέον μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να ενταχθεί στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, όπως επίσης και ο Κύπριος αμυντικός Μάριος Δημητρίου, που γυμνάζεται για την ώρα ατομικά. 

Η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Κωνστατίνο Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Αντρέα Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Ανδρέα Φραγκέσκου, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Άλεξ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Δημήτρη Χριστοφή, Στεφάν Αζίζ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Ανδρέα Κατσαντώνη, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ