Φόρμα αναζήτησης

Ανόρθωση: Ενημερώθηκε από τον Παντελή ο σύλλογος – Τα επόμενα βήματα

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως ο Ανδρέας Παντελή παραιτείται από την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης.

Ο σύλλογος της ομάδας της Αμμοχώστου ενημερώθηκε από τον ίδιο σε τηλεφωνική επικοινωνία για την εν λόγω απόφασή του και πλέον καλείται να αναλάβει δράση.

Η πρώτη κίνηση του συλλόγου, που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας και πλέον το… μπαλάκι περνά σε αυτόν, είναι να μάθει τις προθέσεις των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, δηλαδή κατά πόσο θα παραιτηθεί σύσσωμο.

Αν συμβεί αυτό, που είναι ίσως το επικρατέστερο σενάριο, ο σύλλογος θα αναλάβει προσωρινά τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, μέχρι να προκύψει η διάδοχη κατάσταση.

Παράλληλα, ο σύλλογος, πρόεδρος του οποίου είναι ο Λοΐζος Λοΐζου, άρχισε ήδη τις σκέψεις για την εξεύρεση χρημάτων, ώστε να καλυφτούν οι άμεσες ανάγκες της ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ζητηθεί από χορηγούς και από την Cablenet να προεξοφλήσουν άμεσα μέρος του ποσού από συμφωνίες των επόμενων σεζόν.

Eννοείται πως επίσης θα αρχίσουν οι διερευνητικές κρούσεις προς διάφορα άτομα για το ενδεχόμενο να εμπλακούν στα διοικητικά και να συνεισφέρουν οικονομικά.