Φόρμα αναζήτησης

Ανόρθωση: Αμφίβολος ο Ράγιος, εκτός ο Φύτος, αβέβαιο για Ουζόχο

Πέραν του Νόσα Ιγκιεμπόρ, που παρότι προπονείται εδώ και αρκετές μέρες κανονικά και λογικά θα είναι στην αποστολή, δύσκολα θα αγωνιστεί λόγω της μακράς αποχής του, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ρούμπεν Ράγιος στο αυριανό ντέρμπι της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος της «Κυρίας» ταλαιπωρείται από ίωση κι αν δεν την ξεπεράσει, δεν θα αγωνιστεί, αν και αυτό ίσως συμβεί ακόμη κι αν είναι διαθέσιμος.

Σημειώνεται πως δεδομένα εκτός πλάνων είναι ο Φύτος Κυριάκου, ο οποίος υπέστη ελαφριάς μορφής θλάση.

Παράλληλα, παραμένει αμφίβολη, τουλάχιστον για όσους είναι εκτός ομάδας, η συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο στο αυριανό παιχνίδι.

Από Δευτέρας ξανά ο Ουζόχο – Απάντησε στην Ανόρθωση η ΚΟΠ

Μπορεί μετά το σχετικό ερώτημα της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ για το κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Νιγηριανό, η Ομοσπονδία να απάντησε πως ο 20χρονος είναι εγγεγραμμένος κανονικά στην ομάδα και έχει δικαίωμα συμμετοχής, όμως δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί.

Ο λόγος είναι πως ίσως οι νομικοί της «Κυρίας» συμβουλέψουν διαφορετικά την ομάδα, καθώς το θέμα με το δελτίο υγείας δεν εναπόκειται στην ΚΟΠ αλλά στον ΚΟΑ.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Ουζόχο, αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου!

Δεν αποκλείεται ρόλο να παίξει και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα κάνει σκέψεις να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τάσεις φυγής από Ουζόχο, προσπαθεί να τον πείσει να μείνει η Ανόρθωση!