Φόρμα αναζήτησης

Άνχελ Γκόμεθ: «Αποφάσισα να φύγω, ήταν υπέροχοι αυτοί οι μήνες»

Ο Άνχελ Γκόμεθ αποτελεί από προχθες επίσημα παρελθόν από την Ομόνοια, αν και η αλήθεια είναι πως εδώ κι αρκετές είχε περιθωριοποιηθεί, μετά την αποχώρηση του Χουάν Κάρλος Ολίβα και την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναφέρεται με ανάρτησή του στα ΜΚΔ στην αποχώρησή του από το τριφύλλι, τονίζοντας πως αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους.

Επίσης αναφέρει πως ήταν υπέροχοι αυτοί οι λίγοι μήνες, ενώ ευχαριστεί τον Σταύρο Παπασταύρου, τον Ολίβα, τον Μπεναβέντε και τους παίκτες, τους οποίους όπως λέει εμπιστεύεται 100%.

Η ανάρτηση του Άνχελ Γκόμεθ: 

«Για προσωπικούς-επαγγελματικούς λόγους, αποφάσισα να βάλω ένα τέλος στη θητεία μου στην Ομόνοια. Ήταν υπέροχοι αυτοί οι λίγοι μήνες, περιτριγυρισμένοι από εξαιρετικούς ανθρώπους!

Θέλω να ευχαριστήσω των κύριο Σταύρο που με εμπιστεύτηκε, όλους τους παίκτες, όλους τους επαγγελματίες που είναι στην ομάδα κάθε μέρα, τον Χουάν Κάρλος Ολίβα που αποδέχθηκε την πρόκληση και το πρότζεκτ κι έδειξε πως είναι σπουδαίος επαγγελματίας και, κυρίως, τον Μανέλ Μπεναβέντε, τον άλλο μου εαυτό!

Εμπιστεύομαι 100% αυτούς τους παίκτες, είναι σπουδαίοι και αξίζουν τα καλύτερα!»