Φόρμα αναζήτησης

Αναστασίου: «Πρέπει να πιστέψουμε / Τι να σας πω; Δεν ήταν ένας-δύο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο δραματικό παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΠ [...]

Read More...

Στο γεγονός πως μετά το «δώρο» που έκανε η Ομόνοια στο δεύτερο γκολ της Δόξας η ομάδα του ήταν δύσκολο να επανέλθει, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του, που κλήθηκε να σχολιάσει επίσης τις επιλογές του και τα λάθη της άμυνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος αντί να είμαστε μπροστά στο σκορ δεχτθκαμε γκολ από στημένη φάση. Κάναμε ένα δώρο στην αρχή του δεύτερου μέρους και ήρθε το 2-0. Είναι δύσκολο να επανέλθεις… Πιέσαμε και προσπαθήσαμε, κάναμε το 2-2. Δεν υπήρχε χρόνος, προσπάθησαν τα παιδιά.

Συγνώμη στον κόσμο… Έμειναν δύο παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε με το ίδιο πνεύμα, πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.

Για τις επιλογές στην αποστολή: «Στο ρόστερ μας έχουμε 27 παίκτες, πάντα στην αποστολή μπαίνουν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα λάθη στην άμυνα: «Πως κρίνετε την αμυντική γραμμή; Τι θέλετε να σας πω; Το θέμα ήταν πως όλη η αμυντική γραμμή έκανε αβίαστα λάθη, δεν ήταν ένας, ούτε δύο παίκτες».

Send this to a friend