Φόρμα αναζήτησης

Ανακοίνωση Ανόρθωσης για τη γενική συνέλευση

Το αναμενόμενο συνέβη στην Ανόρθωση, με τον σύλλογο να ανακοινώνει πως η νέα έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα στις 17:30, με θέμα συζήτησης το υπόμνημα που υπέβαλε ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Υπενθυμίζουμε πως το γραπτό υπόμνημα τριών σελίδων χθες Τετάρτη επικυρώθηκε από τα δ.σ. εταιρείας και σωματείου και θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση όπου θα τεθεί προς ψήφιση στα μέλη, που αναμένεται πως θα ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή Πουλλαΐδη.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 30/4, η ώρα 17:30 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος, με μοναδικό θέμα συζήτησης τα αποτελέσματα της συνάντησης της Τριμελούς Επιτροπής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και την επικύρωση του υπομνήματος που υποβλήθηκε από τον κ. Πουλλαΐδη.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους».