Φόρμα αναζήτησης

Ανακοινώνεται σήμερα η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Δεν παίρνει άλλη παράταση το… θρίλερ «Ουζόχο».

Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την τύχη του αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων (2/2), μετά την ένσταση που κατέθεσαν οι Λεμεσιανοί, θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του ΚΟΑ, ο Οργανισμός ανακοίνωσε όπως «ανακαλέσει την πράξη έκδοσης του Δελτίου Υγείας του εν λόγω ποδοσφαιριστή, από τον ΚΟΑ ημερ. 1ης Φεβρουαρίου 2019, ως ανύπαρκτη και ουδέποτε γενόμενη».

Το γεγονός αυτό γέρνει βεβαίως τη ζυγαριά προς τη μεριά του Απόλλωνα που αναμένεται να κερδίσει την ένσταση και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Η απόφαση θα συνοδεύεται από το κείμενο με το πλήρες σκεπτικό. 

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Βρυωνίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα για την απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού αναφορικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο».