Φόρμα αναζήτησης

Αμάν ο Καμαρά, έκλεψε την παράσταση στην «τεσσάρα» της Ανόρθωσης

Έχοντας σε τρελά κέφια τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, η Ανόρθωση πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε φιλικό [...]

Read More...

Έχοντας σε τρελά κέφια τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, η Ανόρθωση πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά επί της Αλκής Ορόκλινη, της οποίας επιβλήθηκε με 4-1 στο κοινοτικό γήπεδο Ορμήδεια.

Το εύρος του σκορ αποδεικνύει τη σαφή ανωτερότητα των «κυανολεύκων» του Ρόνι Λέβι αλλά και την ανάγκη εντατικότερης προσπάθειας εκ μέρους της «αθάνατης», εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα. 

Το συγκρότημα του Σάββα Δαμιανού άνοιξε το σκορ με τον Ντίλαν Ντουβέντρου, ενώ η ισοφάριση για την Ανόρθωση προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Καρλίτος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούμπεν Ράγιος κοντά στο μισάωρο του παιχνιδιού.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Αφρικανό επιθετικό της «Κυρίας», Αμπουμπακάρ Καμαρά, που μετατράπηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή και με χατ-τρικ συνέτεινε στην ανατροπή του σκορ.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Aνόρθωση: Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Κβέσιτς, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος, Ματθαίου, Καρλίτος, Καμαρά

Αλκή: Στρατηλάτης, Πάρπας, Ντιακιτέ, Φραγκέσκου, Χάρης, Πιειράτσε, Σιαφίκ, Ντίλαν, Γουίλη, Βασίλεφ, Μπίλαλ

 

Send this to a friend