Φόρμα αναζήτησης

Αλλάζει προσέγγιση ενόψει Ανόρθωσης ο Εγκωμίτης

Για να μπορέσει ο Εθνικός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στον αγώνα με την Ανόρθωση θα πρέπει να είναι πολύ καλός και αλάνθαστος αμυντικά. Επιβάλλεται να αποφύγει τα σοβαρά αμυντικά λάθη των αγώνων με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να έχει τύχη.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της αχνιώτικης ομάδας Γιώτης Εγκωμίτης και δουλεύει πάνω σε μία διαφορετική τακτική για να διαφυλάξει πρώτα τα μετόπισθεν του Εθνικού.

Στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που ήρθαν οι δύο βαριές ήττες, ο Εθνικός έπαιξε ανοικτά και καλό ποδόσφαιρο και είχε καλή παρουσία μέχρι την ώρα που δέχθηκε το πρώτο γκολ. Μετά όμως κατέρρευσε και αυτό ο Γιώτης Εγκωμίτης δεν θέλει να επαναληφθεί. Έτσι, το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα αντιμετωπιστεί με διαφορετική προσέγγιση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Κονέ δεν έχει κάτι ανησυχητικό και θα είναι στη διάθεση του Γιώτη Εγκωμίτη. Με αυτά τα δεδομένα θα πάει πάνοπλος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Λαμβάνοντας υπόψη πως η Ανόρθωση είχε απώλειες στο προηγούμενο παιχνίδι της, γίνεται αντιληπτό ότι η προσπάθεια της ομάδας του Γιώτη Εγκωμίτη γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.