Φόρμα αναζήτησης

Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Δόξα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 12/6)

Στη Δόξα υπάρχει ανατροπή του μεταγραφικού σχεδιασμού και ουσιαστικά αλλάζουν οι προτεραιότητες ενίσχυσης της ομάδας.

Μετά τη φυγή Χατζηβασίλη και την επικείμενη μεταγραφή του Περέιρα στην Πάφο, ο αριθμός των παικτών που έφυγαν από την ομάδα έφθασε τους επτά, αφού αποχώρησαν επίσης οι Τίνκου, Σωτηρίου, Μιτρέα, Παβλόφ και Ζατλ.

Ο Στέφανος Μουκτάρης ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να μείνει ακόμα μία χρονιά στην προσφυγική ομάδα ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι ανατρέπεται ο αρχικός σχεδιασμός που γινόταν για λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Με αυτά τα δεδομένα, η Δόξα πρέπει να ψάξει και να ολοκληρώσει μάλλον διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Στις προτεραιότητες είναι και η απόκτηση τουλάχιστον δύο ικανών Κυπριών ποδοσφαιριστών ενδεκάδας. Η τεχνική ηγεσία το ψάχνει και θα αποφασίσει εν ευθέτω χρόνο. Την ίδια ώρα εντείνονται και οι προσπάθειες για να πείσουν παίκτες από το εξωτερικό για να υπογράψουν στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Μέχρι σήμερα η Δόξα απόκτησε τους Τραϊτσέφσκι, Ζε Βαλέντε και Μπραμπίγια και στις προτεραιότητές της είναι και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αλλά και επιθετικού. Ο  Σαντίκ  αποτελεί διακαή πόθο για την ενίσχυση της επίθεσης, εάν και εφόσον παραμείνει ελεύθερος από την Ταραγόνα.