Φόρμα αναζήτησης

Αλκή: Τελειώνει την αγγαρεία και «βλέπει» προγραμματισμό

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 13/5)

 

Ακόμα ένα παιχνίδι αγγαρείας σήμερα (17:00) για την Αλκή Ορόκλινη, η οποία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (γίνονται έργα στο «Αμμόχωστος») θα κοντραριστεί με τη Νέα Σαλαμίνα ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, με τον Σάββα Δαμιανού να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς Κύπριους παίκτες.

Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη για την Αλκή, ωστόσο τους ιθύνοντες της «αθάνατης» περιμένει μπόλικη δουλειά από αύριο, αφού ουσιαστικά το σωματείο μπαίνει σε τροχιά προγραμματισμού.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο προϋπολογισμός της Αλκής για τη νέα περίοδο θα είναι 15%-20% πιο χαμηλός απ’ ό,τι ήταν φέτος, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες να εξευρεθούν ικανοί ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεροποιηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Οι προσεχείς μέρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά την απόφαση του προπονητή Σ. Δαμιανού, κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι στην Αλκή και τη νέα σεζόν, ενώ οι διοικούντες αναμένουν και τις απαντήσεις από ποδοσφαιριστές, στους οποίους έγιναν προτάσεις για συνέχιση της συνεργασίας τους.