Φόρμα αναζήτησης

Αλκή Ορόκλνινη: Η διαφωνία του Δαμιανού και υποψήφιοι αντικαταστάτες

O Σάββας Δαμιανού πληροφορεί για τους λόγους που τον ώθησαν να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με το σωματείο και για τη νέα περίοδο... [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 19/5)

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο Κύπριος τεχνικός Σάββας Δαμιανού απευθύνεται προς όλους τους Αλκαίους και τους πληροφορεί για τους λόγους που τον ώθησαν να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με το σωματείο και για τη νέα περίοδο.

Αφού ευχαριστεί τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τον κόσμο για τη συνεργασία που είχαν τα τρία τελευταία χρόνια, ο Σάββας Δαμιανού σημειώνει τα ακόλουθα:

«Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή μοντέλου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία μου κοινοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Λόγω του ότι διαφωνώ με βασικές πρόνοιες του μοντέλου αυτού, είμαι υποχρεωμένος να μην συνεχίσω ως προπονητής στην ομάδα τη νέα περίοδο.

Εύχομαι κι ελπίζω αυτό το μοντέλο να αποδειχθεί καλύτερο από το προηγούμενο και όπως σταθεροποιήσει την Αλκή στην πρώτη κατηγορία, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται», αναφέρει ο Κύπριος προπονητής.

Το «Γ» πληροφορείται ότι φέτος η διοίκηση όρισε επιτροπή μεταγραφών, προγραμματισμού και συντονισμού της πρώτης ομάδας, αποφάσεις με τις οποίες διαφώνησε ο Δαμιανού, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε εν λευκώ το θέματα προγραμματισμού και μεταγραφών.

Σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Δαμιανού είπε ότι η μείωση του μπάτζετ δεν ήταν ο λόγος που χώρισε με την Αλκή.

«Δεν με φοβίζει κανένα μπάτζετ», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα ονόματα

Στο μεταξύ, εκτός από τα ονόματα των Κώστα Σακκά και Άκη Ιωακείμ που γράψαμε χθες ως υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Αλκής, πληροφορούμαστε ότι και οι Γιάννος Οκκάς και Νίκος Ανδρονίκου «παίζουν» δυνατά για τον κυανέρυθρο πάγκο.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. Δεδομένο είναι ότι ο νέος προπονητής της Αλκής θα είναι και πάλι Κύπριος.

Send this to a friend