Φόρμα αναζήτησης

Αλκή Ορόκλινη: Σακκάς το νέο αφεντικό (ετοιμάζει προπονητικό κέντρο)

Υπό τις οδηγίες του Kώστα Σακκά θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αλκή Ορόκλινη, όπως ανακοινώθηκε στην αποψινή γενική συνέλευση του σωματείου [...]

Read More...

Υπό τις οδηγίες του Kώστα Σακκά θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αλκή Ορόκλινη, όπως ανακοινώθηκε στην αποψινή γενική συνέλευση του σωματείου. 

Ως γνωστόν, οι διοικούντες της «αθάνατης» συζήτησαν στο πλαίσιο της συνέλευσης τις επιλογές που είχαν ενώπιον τους και προτίμησαν να παραδώσουν τα «κλειδιά» στον εξελίξιμο Κύπριο προπονητή, ο οποίος διαδέχεται τον Σάββα Δαμιανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή του και αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη του Κώστα Σακκά στη θέση του προπονητή της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Την ίδια ώρα, εκλέγηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου το οποίο αποτελείται από όλα τα μέλη που έθεσαν υποψηφιότητα, ενώ τη θέση του στην προεδρία διατήρησε για ακόμη μια διετία ο Άντης Λόππας.    

Επίσης παρουσιάστηκε σε βίντεο το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Καλό Χωριό αλλά και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί παιχνίδια μέχρι τη Β’ κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη γενική συνέλευση:

«Η Γενική Συνέλευση του σωματείου της Αλκής εξέλεξε το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας για την επόμενη διετία.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν 15 και έτσι δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές. Όσα άτομα κατέθεσαν υποψηφιότητα εξελέγησαν.

Ο Πρόεδρος Άντης Λόππας παραμένει στη θέση του και θα έχει μαζί του στο Δ.Σ. τους: Ανδρέα Θεοδούλου, Μάριο Γεωργίου, Παύλο Αντωνίου (Ζαυράντωνα), Άγγελο Ευαγγέλου, Πάρη Ευαγγέλου (γυμναστή), Ανδρέα Θεοδοσίου, Χριστάκη Κωνσταντίνου (δικηγόρο), Κωνσταντίνο Νικολαΐδη (γιατρό), Γιώργο Πτωχόπουλο, Χρίστο Τζιάμπο, Σωτήρη Σάββα (Τιρήτη), Δώρο Φαντούση, Γιώργο Φόκου και Χρύσανθο Μαυρίδη.

Η Γενική Συνέλευση της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε παρουσία 50 μελών. Ο Πρόεδρος έκανε τον απολογισμό της τετραετίας στην οποία βρίσκεται σε αυτή τη θέση και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος από το νέο πρωτάθλημα είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία.

Ο κ. Λόππας ανέλαβε τα λάθη που του αναλογούν και τόνισε ότι ένα Δ.Σ. το οποίο εργάζεται, θα κάνει και λάθη. Κάλεσε τον κόσμο να μείνει κοντά στο σωματείο, αφού η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη. Στην ομιλία του ξεκαθάρισε πως το 2014 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ κατηγορία, τα δεδομένα ήταν δύσκολα σε όλα τα επίπεδα. Αυτή τη στιγμή, τόνισε, η ομάδα ανέκτησε το οίκημα στη Λάρνακα, καθώς και τη γη που είχε ως περιουσία στο Καλό Χωριό.

Τα μέλη ενημερώθηκαν για τον προϋπολογισμό της χρονιάς που έφυγε, αλλά και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έγινε σαφές το ποσό που μπορεί να διαθέτει η ομάδα για προϋπολογισμό και τα μέλη

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με προβολή βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο της Αλκής στο Καλό Χωριό. Πρόκειται για ένα προπονητικό γήπεδο καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες μέχρι τη Β’ κατηγορία.

Ο Πρόεδρος Άντης Λόππας ξεκαθάρισε πως το όνειρο του κάθε Αλκαίου γίνεται πραγματικότητα και κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια».

Send this to a friend