Φόρμα αναζήτησης

Αλκή Ορόκλινη: «Ψαλίδι» στον προϋπολογισμό, αβέβαιο για Δαμιανού

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 11/5)

Μειωμένος κατά 15% – 20% θα είναι ο προϋπολογισμός της Αλκής Ορόκλινη για τη σεζόν 2018 – 19, σε σύγκριση με τη φετινή χρονιά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την τρέχουσα σεζόν ο προϋπολογισμός της «αθάνατης» ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ τη νέα χρονιά θα κυμανθεί γύρω στις 750 χιλιάδες ευρώ.

Η μείωση του μπάτζετ, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που προβληματίζει τον Σάββα Δαμιανού κατά πόσο θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Στην Αλκή περιμένουν τις προσεχείς μέρες την τελική απόφαση του Κύπριου τεχνικού, προκειμένου να γνωρίζουν πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα στα θέματα προγραμματισμού.

Αντίθετα, είναι δεδομένο ότι ο Άντης Λόππας θα συνεχίσει τουλάχιστον και την επόμενη χρονιά στην προεδρία του σωματείου.

Προγραμματισμός

Στο μεταξύ, στην Αλκή ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο και ήδη έχουν αποσταλεί επίσημες προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, που φέτος αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, για να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο να αγωνίζονται στην Αλκή.

Η διοίκηση βρίσκεται σε αναμονή των απαντήσεών τους, ευελπιστώντας ότι βασικοί ποδοσφαιριστές τη φετινή περίοδο θα αποδεχτούν τις νέες προτάσεις και θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο αμυντικός Αλέξης Θεοχάρους θα συνεχίσει και του χρόνου στους κυανέρυθρους.