Φόρμα αναζήτησης

Αλκή Ορόκλινη: Όλα ρευστά με Λόππα, εμφανίζεται προβληματισμένος…

Ακόμα και η παραμονή του προέδρου Άντη Λόππα δεν είναι πια απόλυτα σίγουρη, με τον ίδιο να εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος... [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 26/5)

Δεν κουνιέται φύλλο στην Αλκή Ορόκλινη.

Μέχρι την εκλογική γενική συνέλευση του σωματείου, που είναι ορισμένη για την Πέμπτη 31 Μαΐου (19:00), δεν αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, όσον αφορά θέματα προγραμματισμού.

Ακόμα και η παραμονή του προέδρου Άντη Λόππα δεν είναι πια απόλυτα σίγουρη, με τον ίδιο να βρίσκεται σε διακοπές και να δηλώνει ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο θα πάρει τις αποφάσεις του.

Εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για τις αντιδράσεις που προέκυψαν εντός του συμβουλίου στο θέμα του νέου προπονητή. Μέχρι τη Δευτέρα εκπνέει και η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μετά το διαζύγιο με τον Σάββα Δαμιανού, ο προγραμματισμός πήγε πίσω στην Αλκή, αφού ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προέκυψαν διαφωνίες, όσον αφορά τα ονόματα που ακούστηκαν ως επικρατέστεροι για να διαδεχθούν τον Δαμιανού στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ούτε κάποια θετική εξέλιξη υπήρξε, όσον αφορά τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί σε ποδοσφαιριστές για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

Όπως όλα δείχνουν, εκτός από νέο προπονητή, η Αλκή θα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει και σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.

Ο προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος σε σύγκριση με πέρσι… 

Send this to a friend