Φόρμα αναζήτησης

Αλκή: Χωρίς άγχος και με μπόλικα νιάτα

Οι κυανέρυθροι του Σάββα Δαμιανού αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και χωρίς πίεση, με στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 30/4)

 

Με στόχο τη νίκη γοήτρου, η Αλκή εκστρατεύει σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να κοντραριστεί με την Πάφο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ως εκ τούτου, οι κυανέρυθροι του Σάββα Δαμιανού αναμένεται να παίξουν ελεύθερα, χωρίς κανένα άγχος ή πίεση, με στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Ο Κύπριος τεχνικός της «Αθάνατης» θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Ιτούα και Ρούκα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Στέλιου Πάρπα, ο οποίος θα είναι στην αποστολή μετά από πάρα πολύ καιρό και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Το πιο πιθανό είναι ο Δαμιανού να χρησιμοποιήσει και πάλι αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει της νέας περιόδου.

Βέβαια, η προσοχή όλων στην Αλκή είναι στραμμένη στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για παραμονή του Άντη Λόππα στην προεδρία και του Σάββα Δαμιανού στην τεχνική ηγεσία. Εκτός απροόπτου και οι δύο θα συνεχίσουν από τα πόστα τους και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Send this to a friend