Φόρμα αναζήτησης

ΑΕΛ: Η παράταση, ο Ιακωβίδης και η κινητικότητα

Αναβλήθηκε η -προγραμματισμένη για σήμερα- συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους με την ομάδα υποστηρικτών και μελών του σωματείου, που θα γίνει τελικά μεθαύριο Παρασκευή.

Η εν λόγω συνάντηση θα αποτελέσει συνέχεια αυτής που έγινε πριν από 20 μέρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Παρουσιάζει ενδιαφέρον το αν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα η σημερινή συγκέντρωση.

Ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται ξανά έτοιμος να βοηθήσει τον Αντρέα Σοφοκλέους είναι ο Κρις Ιακωβίδης. Είχε παράσχει οικονομική στήριξη πριν από μερικά χρόνια μαζί με τον πρώην πρόεδρο Άκη Έλληνα.

Ο τελευταίος δεν είχε δώσει το παρών του στην πρώτη συγκέντρωση πριν από 20 μέρες. Μαθαίνουμε ότι δεν έχει τον χρόνο, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο με την ΑΕΛ.

Στο μεταξύ, παρατηρείται σχετική κινητικότητα στη διάθεση των καρτών διαρκείας. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης ο μετρητής στην επίσημη ιστοσελίδα έγραφε 244 κάρτες (200 κανονικές και 44 αντι-κάρτες). Μέχρι την περασμένη Παρασκευή ήταν διψήφιος ο αριθμός. Καταγράφηκε αύξηση επειδή για να εξασφαλίσει κάποιος εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη υποχρεούται να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας (ή αντι-κάρτα).