Φόρμα αναζήτησης

Προς εκτόνωση της έντασης στην Ανόρθωση: Άσπρος καπνός από τη συνάντηση με Πουλλαΐδη και διαβεβαιώσεις για συμφωνία (ανακοίνωση)

Προσπάθειες για εκτόνωση της έντασης που έχει προκληθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αντιπαράθεση του σωματείου με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη άρχισαν καταβάλλουν στα ενδότερα της Ανόρθωσης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/4), η διοίκηση της «Κυρίας» τοποθετείται για όσα συνέβησαν στη σημερινή πολύωρη συνάντηση του μεγαλομετόχου της εταιρείας με την τριμελή επιτροπή που συστάθηκε, που σκοπό είχε τη δημιουργία κατάστασης γενικής σταθεροποίησης στις σχέσεις τους.

Όπως προκύπτει από το ουσιαστικό αποτέλεσμα της συνάντησης, ο τελευταίος λόγος ανήκει στη γενική συνέλευση του σωματείου, καθώς εκεί θα γίνει εκτενής ενημέρωση από την τριμελής επιτροπή για τις επαφές με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη και τα μέλη θα κληθούν να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Αυτό που απαιτείται πλέον στις τάξεις της Ανόρθωσης, σε αυτή την κρίσιμη φάση, είναι η ενότητα, η ομοψυχία και η ειλικρινής στήριξη όλων, της νέας προσπάθειας, μακριά από έριδες και χολή του παρελθόντος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ της Τριμελούς Επιτροπής και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του, κατόπιν εντολής της Γενικής Συνέλευσης της 18ης Απριλίου.

Η συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν πέντε ώρες, διεξήχθη μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και επεκράτησε από όλους τους παρευρισκόμενους η διάθεση για συνεργασία για το καλό και μόνο του ιστορικού Σωματείου της πόλης μας.

Ο κ. Πουλλαΐδης, επέδωσε γραπτό υπόμνημα στην Επιτροπή το οποίο θα υποβληθεί ενώπιον της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και σχέδιο δράσης για την αποφυγή των δυσκολιών, οικονομικών και άλλων, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε επανειλημμένα, η ανάγκη για ενότητα και άμεσες δράσεις ιδιαίτερα στο διοικητικό επίπεδο, ούτως ώστε το συντομότερο η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να επανέλθει στον δρόμο της σταθερότητας και των επιτυχιών.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο κ. Πουλλαΐδης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Συνέλευσης ότι θα δηλώσει παρών, σε βαθμό που θα καθορίσουν οι αποφάσεις της νέας Συνέλευσης».