Φόρμα αναζήτησης

Προς αίσιο τέλος το διοικητικό σίριαλ στην Ανόρθωση: Ομόφωνη απόφαση για τις εισηγήσεις Πουλλαΐδη και αναμονή για τη νέα συνέλευση!

Μέχρι ακόμα και πριν μερικές ημέρες όλα έδειχναν -και ήταν- ζοφερά. Τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) όμως ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την Ανόρθωση, πιο αισιόδοξη.

Τα δεδομένα αλλάζουν άρδην και όπως όλα δείχνουν, η «Κυρία» θα εξέλθει τις κρίσης που είχε ξεσπάσει στα ενδότερα της με την αντιπαράθεση του σωματείου με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν απόψε οι κυανόλευκοι ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα της κοινής συνεδρίας του σωματείου και της εταιρείας και το αποτέλεμα αυτής ήταν να επικυρωθούν ομόφωνα οι εισηγήσεις του μεγαλομετόχου δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση γενικής σταθεροποίησης στις σχέσεις τους.

Αυτό που απαιτείται πλέον στις τάξεις της Ανόρθωσης, σε αυτή την κρίσιμη φάση, είναι η ενότητα, η ομοψυχία και η ειλικρινής στήριξη όλων, της νέας προσπάθειας, γι’ αυτό ακριβώς αποφασίστηκε όπως συγκληθεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου προκειμένου να λάβει επίσημη υπόσταση το υπόμνημα του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει τα εξής:

«Σε κοινή συνεδρία των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου και της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τριμελής Επιτροπή Επαφής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη που εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της 18ης Απρίλιου, προχώρησε σε ενημέρωση των μελών των δύο Δ.Σ. για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης.

Η Επιτροπή, μετέφερε στα Συμβούλια τις θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς του κ. Πουλλαΐδη καθώς επίσης και το τρισέλιδο υπόμνημα με τις εισηγήσεις και το πλάνο του για το μέλλον της Ανόρθωσης. Οι εισηγήσεις του κ. Πουλλαΐδη επικυρώθηκαν ομόφωνα και από τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

Αποφασίστηκε όπως συγκληθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα των επαφών, θα αναγνωστεί το υπόμνημα του κ. Πουλλαΐδη και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες του Συλλόγου σε ότι αφορά την Εταιρεία.

Τα Δ.Σ. Συλλόγου και Εταιρείας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους κ.κ. Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη οι οποίοι απετέλεσαν την Τριμελή Επιτροπή για τις προσπάθειές τους και το αποτέλεσμα που έφεραν».