Φόρμα αναζήτησης

Βόλεϊ: «Αλώβητη» και από τη Δερύνεια η Ομόνοια, ολοκλήρωσε αήττητη

Αλώβητη από τη Σάλα Δερύνειας πέρασε η Ομόνοια που σε ένα πολύ δύσκολο τεστ αντοχών κέρδισε με 3-0 σετ την Αναγέννηση και ολοκλήρωσε αήττητη την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας. 

Η ομάδα της Δερύνειας έμεινε τέταρτη με 23 βαθμούς και θα συναντηθεί εκ νέου απέναντι στους πράσινους για τα πλέϊ – οφς με τους τελευταίους να προηγούνται 2-0 στις νίκες.

Η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει το στόχο της να επιβληθεί σε ένα ανοικτό σετ με γερά νεύρα με 25-22 και να προηγηθεί 1-0 σετ. Η Αναγέννηση ενισχυμένη με τον διεθνή λίμπερο Αντώνη Αντωνίου ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ 16-14. Η Ομόνοια αντέδρασε και αφού πήρε τα ηνία 19-20 πήρε και το σετ 22-25.

Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση ξεκίνησε πάλι καλύτερα και προηγήθηκε 7-6. Η Ομόνοια αντέδρασε και κυριάρχησε στη συνέχεια και αφού πήρε διαφορά οκτώ πόντων 15-22 κέρδισε με 18-25 αυξάνοντας το προβάδισμα.

Το τρίτο σετ πρόσφερε συγκινήσεις με την Αναγέννηση να προηγείται 8-4 και την Ομόνοια να απαντά και να προηγείται 19-20. Μετά από ωραίο αγώνα οι «τριφυλλοφόροι» κέρδισαν 22-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Ο διεθνής άσος Νικόλας Ελευθερίου πέρασε σαν αλλαγή και αγωνίστηκε στη Δερύνεια απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Τα σετ: 22-25, 18-25, 22-25

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ.ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς,Φελάχογλου,Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Πέτρου, Ντουβαρτζί, Στέκας

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ.ΣΑΒΒΑ): Ρεϊνάλντο, Σωτ. Πετρακκίδης,Άλβες, Μιράντα, Προδρόμου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Πλατρίτης. – Αλλαγές: Ελευθερίου