Φόρμα αναζήτησης

Παφιακός (19:00) και Ομόνοια (20:00) για την ευρωπαϊκή τους υπέρβαση

Την υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup θα επιδιώξει απόψε (20:00) η Ομόνοια στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» απέναντι στην Αρμισβίλ, στον επαναληπτικό του 0-3 της Ελβετίας.

Οι πράσινοι νιώθουν αδικημένοι από το σκορ του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση, η οποία περνά μόνο μέσα από το χρυσό σετ, νοουμένου ότι θα κερδίσουν στον κανονικό αγώνα με 3-0 ή 3-1.

Ο Αχιλλέας Πετρακκίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, σημείωσε: «Θεωρώ ότι ο αγώνας θα φτάσει στο χρυσό σετ και από εκεί και πέρα εάν έχουμε δυνάμεις θα περάσουμε. Στην Ελβετία μας επηρέασε το χαμηλοτάβανο γήπεδο, με συνέπεια να έχουμε πρόβλημα στο παιχνίδι μας, παρά το ότι στο δεύτερο σετ προηγηθήκαμε 24-21 και το χάσαμε, ενώ και το τρίτο το ελέγχαμε».

Ο Αχιλλέας Πετρακκίδης κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών του. Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκούζμαν δεν είναι αρκετό για να τον αφήσει εκτός αγώνα.

Στην Εσθονία ο Παφιακός

Στην Εσθονία και συγκεκριμένα στην πόλη Παρνού θα δώσει στις 19:00 ο Παφιακός τη δική του μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Οι Παφίτες στοχεύουν επίσης στο χρυσό σετ, άρα στη νίκη 3-0 ή 3-1, μετά την ήττα που δέχθηκαν στην Πάφο. Την αποφασιστικότητα για πρόκριση έδειξαν τόσο ο κόουτς Κυριάκος Καμπερίδης όσο και ο αρχηγός Άνθιμος Οικονομίδης μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή.