Φόρμα αναζήτησης

Παρασκήνιο: «Χοντρό» παιχνίδι γύρω από το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει στο Παραλίμνι

Άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «Ο θάνατός σου η ζωή μου», καθώς Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Αλκή Ορόκλινη δεν έχουν κατορθώσει να απεμπλακούν από τα σενάρια υποβιβασμού και εβρίσκονται μια αγωνιστική πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί το βράδυ του Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το παιχνίδι-κλειδί που μπορεί να κρίνει τα πάντα στη μάχη της παραμονής είναι αυτό στο Παραλίμνι δημιουργώντας αναπόφευκτα μία σεναριολογία πρόωρων υποθέσεων για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον καταδικασμένο Ερμή Αραδίππου στην κατώτερη κατηγορία.

Την ίδια ώρα στους κύκλους των διαιτητών το θέμα που συζητιέται έντονα, πριν από ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο από κάθε άποψη παιχνίδι, σχετίζεται με το πρόσωπο που θα το διευθύνει όσο και για τις διαδικασίες με τις οποίες αυτός θα προτιμηθεί.

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα, πάντως, φημολογείται ότι ο κλήρος θα πέσει σε διεθνή διαιτητή που δεν είχε διευθύνει παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός και αν η αρμόδια επιτροπή ετοιμάζει όνομα έκπληξη, κάτι φυσικά που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.